Gastenboek

8 gedachten over “Gastenboek

 1. Het is nu 5weken geleden dat ik gestopt ben met roken,ik had daar enorm tegen op gezien om afstand te doen van mijn maatje (de sigaret).
  De begeleiding van Joyce is geweldig!!! Daarbij ook het communiceren met ander lotgenoten.
  In het verleden ben ik wel tot 5x toe gestopt op verschillende manieren,maar zo gemakkelijk als het tot nu toe is gegaan is het nog nooit geweest,ik had steeds heel veel last van ontwenningsverschijnselen,die heb ik nu absoluut niet gehad door het gebruik van medicijnen.
  Nu achteraf wil ik tegen iedereen zeggen  ”pak je kans als je” overweeg om te gaan stoppen,er gaat een wereld voor je open.
  Ik raad  iedereen aan om de verslaving op deze manier aan te pakken.

  Joyce bedankt voor je kundige begeleiding en de lekkere koffie in de pauze!

 2. Hoi beste rokers we zijn 4 januarie gestart met stoppen met roken.Ik heb niet meer gerookt en heb ook geen behoefde meer aan roken.Ik wil wel nog even kwijt dat in groepsverband me zeer geholpen heeft daar heb ik de motivatie opgedaan.En de begeleiding is fantastisch er zullen er nog meer stoppen met roken denk maar aan motivatie dan lukt het van zelf:-)

 3. Na teveel mislukte pogingen om te stoppen met roken ben ik in oktober 2010, met de individuele coaching van Joyce en champix, gestopt met roken.
  Inmiddels ben ik bijna een half jaar verder en ik rook nog steeds niet en ik gebruik ook de champix niet meer. Ik heb moeilijke situaties zonder de sigaret overwonnen.
  Wat mij aansprak aan de individuele coaching is de tijd en aandacht die aan jouw eigen situatie wordt besteed. 
  De coaching heeft mij vooral na de tweede week door een moeilijke tijd (plotseling overlijden van een familielid) gesleept en ik weet dat het ook mijn eigen wilskracht is geweest die heeft geholpen, maar door de coaching is het me gelukt om dit zonder de sigaret te kunnen.

  In mijn omgeving adviseer ik de mensen ook om op deze manier te stoppen. De beste manier van stoppen die er is!!

  Joyce bedankt!!!!

 4. Sittard 14 september 2011
  Hallo allemaal……
  Na drie serieuse pogingen om van mijn grootste verslaving, ROKEN, af te komen, was het voor mij duidelijk “dit ga ik niet alleen trekken!!”
  Via de huisarts met Champix doorverwezen naar Pakje Kans gegeven door Joyce de Vaan-Frings. Op 23 augustus 2011 eerste bijeenkomst. Spannend, onzeker en voor mij beschamend dat ik ondanks beter weten nog niet gestopt ben. Wat een leuke groep, die als je eenmaal gestopt bent een hartelijke steun is en blijft. Nu, een volle week gestopt viel het mee. Door de duidelijke uitleg en het uitspreken van het verwachtingspatroon kun je je voorbereiden en wordt de kans van slagen groter. Ik wens daarom vooral onze groep, Alette, Roely, Henk, Monique en Gabriela veel succes en laat het zo doorgaan als dat het nu gaat. Voor mij geld nog steeds de slogan “Ik heb het helemaal gehad met die rotzooi!!”:-) Joyce bedankt voor je deskundige begeleiding.

 5. In november 2018 ben ik met behulp van enkele motiverende gesprekken met Joyce gestopt met roken. Zij heeft me handige tips meegegeven waar ik nog regelmatig aan denk.
  Inmiddels voel ik me al 5 maanden bevrijd van deze verslaving; Ik hoef niet mee zonodig de deur uit om te roken of om iets te roken gaan halen. Ik stink niet meer naar rook. Ik durf mijn vrouw en kinderen gewoon vast te pakken en te knuffelen. Ik heb meer adem. Joyce bedankt!!

 6. Zeer goede begeleiding juiste woorden met het geven van tips en truckjes bedankt voor de goede hulp groetjes kevin

 7. Yes!!! Het is me gelukt om te stoppen met roken!! Dankzij de fijne begeleiding van Joyce en ondersteunende medicatie ben ik nu rookvrij en super trots op mezelf.

  Bedankt Joyce!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *