Welkom bij stoppenmetrokensittard
voor particulieren en bedrijven
 
 

Wil je ook stoppen met roken? In je eentje lukt het vaak maar kort. Dat is niet gek, het is ook een lastige verslaving! Slechts een op de 20 stoppers weet het een jaar vol te houden als ze op eigen houtje stoppen. De meeste beginnen na 3 dagen weer. Wil je weten hoe je het succesvoller kunt aanpakken, mail me via j.devaan@medipro.nl,  dan neem ik zo snel mogelijk contact op. Je kunt persoonlijk of telefonisch begeleid worden. De meeste stoppers stoppen dan succesvol binnen dit traject. 
Ik werk als stoppen met roken coach via Medipro (www.Medipro.nl). Begeleiding en eventuele hulpmiddelen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Juist deze combinatie wordt vergoed, omdat dit de meest effectieve is. 
 
Ik ben zelf heel erg lang geleden (april 1998) succesvol gestopt met roken. Dat is me goed afgegaan, ik ben hier heel erg enthousiast van geworden. Als ik het kan, kan iedereen het! Dus ik wil graag iedereen helpen met stoppen. Het is niet gemakkelijk, maar wel goed te doen. Graag wil ik je begeleiden hoe je dit het best kunt aanpakken. Uit ervaring weet ik dat als je stopt je alleen maar denkt aan zin in een sigaret en wilt gaan roken. Ik kan je begeleiden hoe je hier mee om kunt gaan zonder te gaan roken. Ook terugval en lange termijn zijn belangrijke onderdelen van de begeleiding. 
 
Tijdens de coaching kan ik al wat tips geven mbt beperken van gewichtstoename. Maar mocht het niet lukken gewichtstoename echt te beperken is ook begeleiding bij gewichtstoename mogelijk. Ik werk namelijk ook als BGN gewichtsconsulent.  Mijn begeleiding is gebaseerd op gezond eten.  Ik ben gespecialiseerd in gedragsverandering en besteed aandacht aan emotie eten indien nodig.
 
Voor meer info zie website:www.afvallensittard.nl

praktijkadres: Fysiotherapie Daniëls Overhoven 103a Sittard