Welkom bij stoppenmetrokensittard
voor particulieren en bedrijven
 
 

Wil je ook stoppen met roken? In je eentje lukt het vaak maar kort. Dat is niet gek, het is ook een lastige verslaving! Slechts een op de 20 stoppers weet het een jaar vol te houden als ze op eigen houtje stoppen. De meeste beginnen na 3 dagen weer. Wil je weten hoe je het succesvoller kunt aanpakken, bel meteen voor een eerste afspraak tel: 06 147 44 240. Dan kan ik meteen een inschrijving regelen. Je kunt persoonlijk of telefonisch begeleid worden. 
Ik werk als stoppen met roken coach via Medipro (www.Medipro.nl). Begeleiding en eventuele hulpmiddelen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Juist deze combinatie wordt vergoed, omdat dit de meest effectieve is. 
 
Ik ben zelf heel erg lang geleden (april 1998) succesvol gestopt met roken. Dat is me goed afgegaan, ik ben hier heel erg enthousiast van geworden. Als ik het kan, kan iedereen het! Dus ik wil graag iedereen helpen met stoppen. Het is niet gemakkelijk, maar wel goed te doen. Graag wil ik je begeleiden hoe je dit het best kunt aanpakken. Uit ervaring weet ik dat als je stopt je alleen maar denkt aan zin in een sigaret en wilt gaan roken. Ik kan je begeleiden hoe je hier mee om kunt gaan zonder te gaan roken. Ook terugval is belangrijk onderdeel van de begeleiding. 
 
Tijdens de coaching kan ik al wat tips geven mbt beperken van gewichtstoename. Maar mocht het niet lukken gewichtstoename echt te beperken is ook begeleiding bij gewichtstoename mogelijk. Ik werk namelijk ook als BGN gewichtsconsulent.  Mijn begeleiding is gebaseerd op gezond eten om zo de darmflora te voeden. Daarmee kun je beter afvallen en je gezondheid optimaal beïnvloeden! In het bijzonder sta ik klaar voor jonge moeders die worstelen met hun gewicht. Ik ben gespecialiseerd in gedragsverandering en besteed veel aandacht aan emotie eten indien nodig.
 
Maak gerust een afspraak voor een gratis informatief gesprekje. Voor meer info zie website:www.afvallensittard.nl

joycedevaan@kpnplanet.nl

tel:06 147 44 240

praktijkadres: Fysiotherapie Daniëls Overhoven 103a Sittard